Trend: Dit zijn de Top 5 kerstcadeaus van 2021

Kerstcadeaus Memoires Trend: Top 5 kerst cadeaus van lokale duurzame ondernemers

HR afdelingen ontvangen 25% meer psychologische klachten van medewerkers sinds de Corona uitbraak. Dit blijkt uit onderzoek van XpertHR onder ruim 800 HR-professionals.
De veroorzakers van deze klachten zijn oa. het gemis van sociaal contact en een gebrek aan motivatie.

Een van die manieren om medewerkers te stimuleren, is door extra budget uit te trekken voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Hierbij gaat de voorkeur uit naar cadeaus van betekenis bij lokale, duurzame ondernemers, zoals Moments of Light, de geurkaarsen specialist voor bijzondere momenten.

 

Dit zijn de Top 5 kerst-gifts van Moments of Light

1. Big Giftwrapped Scented Candle: Moments of Gratitude

Grote Geurkaars in geschenkverpakking
Geurkaars Moments of Light

Een roomwitte geurkaars in glas met 3 lonten van sojawas. Het unieke van deze kaars is de geschenkverpakking van roomwit linnen met daaraan een kaartje met een speciale boodschap over dankbaarheid.

Leuk detail: Het is mogelijk om je eigen tekst te laten bedrukken op het kaartje vanaf 100 stuks en te personaliseren in eigen huisstijl.
Vanaf € 17,50

2. Giftbox Bath & Body


Een Giftbox is bij voorbaat al een feest om uit te pakken. In een XL zwarte magneetdoos met gouden linten, tref je de 3 bestellers uit de Bath+Body Collectie aan; Showerfoam, Handwash en de Body Scrub. Voor een heerlijk Me-Time-Momentje.

Vanaf € 24,95

 

 1. Geurkaars ‘You are Golden’

Om te laten weten dat je iemand waardeert, is een kleine attentie al genoeg om de juiste snaar te raken. De ‘You are Golden’ geurkaars, gegoten in een glazen potje met een goudkleurige deksel, is een passend geschenkje.
Vanaf € 7,50

 

 1. Memoires Roomspray
  Roomspray
  Kerst = haardje aan, gordijnen dicht en met z’n allen mooie herinneringen maken. Een fijne geur draagt daaraan bij. De Memoires Roomspray is een huisparfum met een zwoele, houtachtige geur met een frisse noot in een high end parfum verpakking.
  Vanaf € 14,95

 

 1. Giftset ‘Moments of Appreciation’
  Giftset

  Een giftset met producten naar keuze t.w.v. 50 euro (winkelprijs). Denk bijv. aan de Mini Moments kaars met de tekst: ‘Hooray’, ‘Love’ i.c.m. een rijke Whipped Body Butter en Badzout ‘The Laid Bag’
  Vanaf € 24,95Neem voor meer informatie contact op met Anne-Floor Sinnige via 06-12043520 of annefloor@momentsoflight.nl

Overige nieuwsitems