x KiKa

KiKa & Kerst

Spreker: Productie presentatie

Aanvang: 2021-04-20 11:00

Add to my Favorites Remove from my Favorites

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)

Contact met KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)

Telefoonnummer: +31622185519

E-mail: info@kika.nl

Vraag informatie aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)

News items

Download folders

Feestpakket doos/Spellendoos


Deze unieke doos gaat echt een hit worden dit jaar. Uiteraard als eindejaarsgeschenk maar kan ook als vakantie pakket, een welkomstgeschenk, een borrelpakket prima worden ingezet naar medewerkers of teamgenoten die even iets extra’s verdienen. De doos past helemaal bij de huidige tijd waarin wij snakken naar gezelligheid met elkaar en rekening willen houden met de wereld van morgen. De doos is na het uitpakken van de geschenken volledig om te bouwen naar een spellendoos, met speelborden en uitdrukbare spelelementen zoals pionnen en dam/schaakstukken. Als je er vroegtijdig bij bent kan de doos ook nog volledig worden gebrand met huisstijl en meelopen in de bestelling van de hoofdoplage waardoor er kan worden meegeprofiteerd van de volume inkoop. De doos zal worden voorzien van het KiKa logo en een tekst waarmee duidelijk wordt gemaakt dat KiKa wordt gesteund door de aanschaf van de doos.
Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

KiKa Kerstloterij

In december doet KiKa éénmalig een trekking voor de speciale KiKa Kerstloterij. Daarvoor kunnen loten besteld worden bestemd voor eindejaars geschenken naar relaties of medewerkers. Voor de presentatie van de loten kunnen verschillende maatoplossingen worden geboden. Digitaal of fysiek. Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op.

KiKa Kaartconcept


In samenwerking met Creative DM Factory is dit Kaartconcept voor KiKa ontwikkeld. Hiervoor zijn veel verschillende creatieve uitvoeringen beschikbaar of op maat te ontwikkelen die volledig kunnen worden gebrand/gepersonaliseerd naar de wens van de klant. Van iedere kaart gaat een donatie van € 0,40 naar KiKa. Dit is zeer geschikt voor het overdragen van inlogcodes bij het uitzoeken van cadeaus op websites. De kaarten kunnen creatief en daardoor extra feestelijk zijn waardoor er ook een cadeau gevoel ontstaat bij de ontvangst. Uiteraard zijn ze ook gewoon leuk als einde jaars kaart. De kaarten zijn opvallend, kunnen efficiënt geproduceerd worden en zijn zeker effectief als u indruk wilt maken. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Cadeau artikelen

Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor in een kerstpakketf? Wij hebben een leuk assortiment KiKa producten. zoals onze iconische KiKabeer. Deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Maar ook een smakelijk kookboek of een lekkere warme muts. Met de aankoop van een product van KiKa steun je onderzoek naar kinderkanker.

Een aankoop zal dus niet één maar twee keer voor een glimlach zorgen!

Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)

Deel deze stand via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
  • Cadeau-artikelen  | 
  • Feestpakketdoos wordt spellendoos  | 
  • Kaartconcept met donatie aan KiKa  | 
  • KiKa Kerstloterij
19 Add to my Favorites Remove from my Favorites

Contact KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)

<\span><\/span>

Jacqueline ten Klei

Ambassadeur KiKa, Commercieel Manager DM Impressions

Het kaartconcept en de feestpakketten doos/Spellendoos. Ook beschikbaar voor andere vragen! Ik ben ambassadeur van KiKa. Mijn bedrijf heet Creative DM Factory - DM Impressions uit Purmerend. Het Kaartconcept en de Feestpakketten doos/spellendoos is een samenwerking tussen KiKa en Creative DM Factory.

Language: Dutch, English, German

Steffie Jansen

Manager Marketing & Communicatie

Cadeau artikelen en de KiKa loterij.

Language: Dutch, English