x Bigalletshop.com
Bigalletshop

Bigalletshop.com | Les 2 Messieurs VOF

Contact met Bigalletshop.com | Les 2 Messieurs VOF

Telefoonnummer: +31 614 009 251

E-mail: info@bigalletshop.com

Vraag informatie aan Bigalletshop.com | Les 2 Messieurs VOF

News items

Download folders

Maatwerk flessen

Bigallet siroop afgevuld in úw fles

Maakt u uw relatie- of kerstgeschenken op maat? Dan kunnen we daar een handje bij helpen. Op basis van uw eisen en wensen, kiezen we een mooie glazen fles, met een volume dat past in het geheel. Wij vullen deze af met 100, 200 of 350ml siroop naar keuze. De verpakking wordt helemaal af gemaakt met een etiket dat we voor u en uw relaties ontwerpen. Kleur, vorm en opdruk bepaalt u samen met ons. Beschikbaar vanaf 200 verpakkingen per volume/smaak.

Mocktail siroop

Alcoholvrije cocktails

Voor de liefhebber van tropische cocktails als een Piña Colada, een Mojito of een Daiquiri zijn er met siropen ook talloze mogelijkheden. Een gemakkelijke en alcoholvrije manier om een zonnige vakantiesfeer op tafel of op de bar te zetten. Neem Mojito of Piña Colada siroop als basis. Daar kun je verse muntblaadjes, crushed ijs, schijfjes ananas, komkommer of limoen aan toevoegen om een feestelijke mocktail te bouwen.

In het assortiment vind je naast eerder genoemde exotische smaken ook nog Lychee, Passievrucht, Ananas, Meloen, Mango-Guave, Kiwi en een ruime keuze in Citroen-varianten. In combinatie met wat verse ingrediënten, water, ijs en een leuk glas steel je de show als mocktail shaker!

Traditionele fruitsiroop

Traditionele Franse fruitsiroop en kruidensiroop

Oh, la, la, wie kent ze niet, de traditionele fruitsiropen met smaken als GrenadineCassisCitroenBosbesKers en Aardbei? Zo veel fruitige en kruidige smaken als je bij Bigallet vindt, tref je niet snel elders aan. Alle siropen worden bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en is GMO-vrij. Doordat de pure smaak en kleur van het fruit en de kruiden aan de siropen wordt toegevoegd geeft een mengverhouding van 1 deel siroop op 9 delen water nog steeds een heerlijke volle smaak. Probeer ook eens typische Franse siroopsmaken; Génépi, Verveine, Lavendel of Violette. Die smaakervaringen zul je niet snel vergeten.

Suikervrije siropen

Siroop zonder toegevoegde suikers voor een sportieve en gezonde levensstijl

Laten we over siropen duidelijk zijn; de basis is suikerwater. In een gezond voedingspatroon passen producten die weinig of geen suiker bevatten het best. Met die gedachte en het streven om bij te dragen aan een gezondere levensstijl voor veel mensen, ontwikkelde Bigallet siropen zonder toegevoegde suikers; de Collection pulpés sans sucre ajouté. Dit assortiment, dat de komende tijd nog uitgebreid zal worden, bevat slechts de natuurlijke fruitsuikers van de gebruikte vruchten. En voor CitroenBloedsinaasappel en Grapefruit is dat heel weinig; bij Citroen zelfs helemaal niets, en bij Bloedsinaasappel en Grapefruit slechts 1 gram suiker per glas (250ml) aangelengd (1:8) product. Ideaal voor een suikerarm dieet, na het sporten of als je gewoon niet zo van zoet houdt.

De lekker Franse suikervrije Orange Sanguine, bloedsinaasappel siroop heeft een mooie dieprode kleur. De unieke receptuur, ambachtelijk gebrouwen volgens de familietradities van Bigallet, geeft deze siroop een geur van versgeperste Bloedsinaasappel. De smaak geeft een authentiek gevoel van citrusfruit. Een tweede suikervrije smaak is de Citron Vert, Limoen siroop. Deze heeft een zachtgele kleur en een frisse, verkwikkende smaak. Pamplemousse Rose, Rode Grapefruit, kent de typerende, licht bittere, smaak van deze citrusvrucht. Het is misschien even wennen, maar als je van grapefruit houdt, is dit écht een aanrader. Tenslotte de allereerste smaak die Bigallet zonder suiker produceerde; Citron, oftewel Citroen in goed Nederlands. Dit gelige vruchtenconcentraat heeft een sterk zure smaak. Een klein scheutje in een kan water geeft op een zomerse dag een heerlijke verfrissende dorstlesser.

Ambachtelijke Koffiesiroop

Koffie met een shot Caramel, Vanille, Hazelnoot of Chocolade siroop

Bij de betere koffiebars ben je er al aan gewend en als je ergens onderweg een koffie haalt is er vaak al veel keuze; siropen om je espresso, latte of ijskoffie een extra persoonlijke touch te geven. Voor de thuisbarista of de liefhebber die gewoon een lekkere latte voor zichzelf maakt, biedt Bigallet een assortiment koffiesiropen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De traditionele smaken Vanille, Hazelnoot en Caramel voeren de lijst aan. Daarbij kun je ook kiezen voor Chocolat Noir, Irish Cream, Kastanje en Amandel. Met die smaken maak je een heerlijke warme melk, een bijzondere havermout of een superlekkere Mokka koffie.

100% biologische siroop

ambachtelijke Franse siroop met eerlijke en duurzame ingrediënten

Alle ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Aan het product worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Bovendien zijn alle biologische siropen gegarandeerd GMO- en glutenvrij. De volledige productieketen is in Frankrijk gecertificeerd met het ‘Fair for Life’ en het EU Eco keurmerk (registratie FR-BIO-01). Wil je een verantwoorde en duurzame keuze maken, dan raden Les 2 Messieurs je deze smaken aan.

Voor de relaties van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs bieden we deze 100% biologische siropen ook aan in kleinere glazen flessen van 100 of 250ml. Deze speciale geschenkverpakkingen zijn voorzien van een rood, zwart of goud etiket met het Bigallet logo, de productnaam en een bescheiden QR code die verwijst naar een online productpagina.

Bigalletshop biedt 100ml proefflesjes van de diverse ambachtelijke siropen. Informeer bij Les 2 Messieurs naar de mogelijkheden om gratis te proberen. Op uw verzoek stellen we een proefpakket op maat samen met suikervrije, 100% biologische, traditionele of ambachtelijke koffiesiroop.

Bigalletshop.com

Deel deze stand via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
  • Ambachtelijk  | 
  • Biologisch  | 
  • Franse Siroop  | 
  • Koffiesiroop  | 
  • Siroop  | 
  • Suikervrij
20 Add to my Favorites Remove from my Favorites

Contact Bigalletshop.com

<\span><\/span>

Rick

connaisseur

monsieur Rick, of Richárd, heeft veel kennis over de producten van Bigallet. De allerlekkerste Franse siroop, die generatie na generatie gebrouwen wordt volgens een traditioneel familierecept. Uiteraard worden er uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, waarover Rick graag vertelt. Maar het allerliefst vertelt monsieur Richárd over de kansen en commerciële mogelijkheden die deze unieke producten bieden voor uw kerst- of relatiegeschenken.

Language: Dutch, English

Jeroen

connaisseur

monsieur Jeroen, of Jérôme, heeft veel kennis over de producten van Bigallet. De allerlekkerste Franse siroop, die generatie na generatie gebrouwen wordt volgens een traditioneel familierecept. Uiteraard worden er uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, waarover Jeroen graag vertelt. Maar het allerliefst vertelt monsieur Jérôme over de kansen en commerciële mogelijkheden die deze unieke producten bieden voor uw kerst- of relatiegeschenken.

Language: Dutch, English, German