Happy wearables ?

Happy wearables

Hip en handig, casual sokken met bedrijfslogo of in huisstijl en oh ze zitten zo lekker.

Tegenwoordig zijn sokken een mode-item. Combineer sokken in een opvallende kleur of leuk patroon bijvoorbeeld met een nette broek om zo een speels element toe te voegen aan je outfit. Met afstand zijn casual de meest populaire sokken bij Bosscher International wereldwijd.

Onze sokken zitten niet alleen lekker, ze zijn volledig op maat te maken. Met circa 160 kleuren op voorraad, past er altijd wel een kleur bij de huisstijl van de klant! Vanaf 120 paar kunnen we de sokken Oeko-Tex katoen produceren én binnen twee weken realiseren. Onze ontwerpstudio maakt een gratis ontwerp van de sok. Wil jij liever een fysiek sample? laat het ons gerust weten.
De custom casual sokken zijn uiteraard verkrijgbaar in een mooie verpakking als echte finishing-touch.

Voordelen van onze casual:
Het antwoord op jouw sokkenuitdaging? Bestel ze bij Bosscher International en je krijgt de volgende voordelen met onze casualsokken:

– Hoog percentage katoen (circa 85%)
– 160 kleuren uit voorraad leverbaar
– Volledig op maat te maken met bijvoorbeeld extra terry voor extra comfort
– De hoogte van de boord kan worden aangepast
– Standaard per paar verpakt met een mooie kopkaart/wikkel
– Ook kindersokken mogelijk vanaf maat 27

 

Overige nieuwsitems

De leukste foute kersttraditie

Foute Kersttruien! Zo’n super foute of schattige kersttrui is van zichzelf natuurlijk al heel leuk. Wil jij echt de show stelen tijdens de kerstborrel

Eco – wearables ?

Een mooi op maat gemaakt product en ook nog goed voor de natuur, daar kunnen wij bij helpen. Al onze producten zijn te leveren