GRO lanceert vegan Oesterzwam Rillette, Ragout en Krupi Chips 30 gram

De borrelboxen en maaltijdboxen zijn niet meer weg te denken. Heel Nederland lijkt het gemak te hebben ontdekt om de lekkerste producten snel en eenvoudig in huis te halen. Ook bij GRO willen ze het de mensen thuis makkelijk maken om te kiezen voor plantaardige en duurzame producten. De Krupi Chips 60 gram zit al in menig box en nu lanceren ze de veganistische Oesterzwam Rillette en vegetarische Oesterzwam Ragout speciaal voor boxen. Ook komen ze met een kleinere 30 gram verpakking van de vegan Krupi Chips.

Over GRO

Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven. Alle oesterzwammen van GRO worden geteeld met koffiedik, het restproduct van jouw kop koffie. Van die smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwammen maken ze heerlijke creaties voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. Meer info: www.gro-together.com.

Vegan Krupi Chips

Deze kroepoek achtige chips zijn gemaakt met onze circulaire geteelde oesterzwammen en hebben een lekkere umami smaak. Bovendien zijn ze glutenvrij en zonder palmolie, e-nummers of smaakverstekkers. Ideaal als snack of in de keuken als amuse, bijgerecht of topping.

Vegan Oesterzwam Rillette

Deze Oesterzwam Rillette is heerlijk voor tijdens de lunch of borrel. Smeer het op een lekker stukje brood of toast. Een vegan alternatief gemaakt van circulair geteelde oesterzwammen.

Vegetarische Oesterzwam Ragout

Deze klassieker hebben ze bij GRO omgetoverd tot een lekkere vegetarische variant die lekker romig van smaak is. Heerlijk voor de lunch en natuurlijk voor Kerst. Zowel de ragout als rillette zijn ongeopend houdbaar op kamertemperatuur waardoor het ideaal is voor een box of kerstpakket.

Neem alvast contact op met GRO via sales@gro-together.com over de producten, prijzen en andere informatie of vraag een gratis sample pakket aan.

Bezoek de digitale GRO stand nu op het platform van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs. Op 20 april van 12-16 uur kan je hen ook live spreken in hun digitale stand.

Overige nieuwsitems