DE ONLINE KERSTMARKT VAN BESTRON

Het jaar 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar, en dus ook voor alle kerstpakkettenhandelaren.

Bestron zag behalve een enorme inzet, flexibiliteit en originaliteit ook veel samenwerking en doorzettingsvermogen in een branche die zeer onder druk staat. Iets om trots op te zijn dus.

Ook het kerstseizoen 2021 zal een seizoen zijn dat haar eigen uitdagingen kent. Zo zijn bezoeken aan beurzen voorlopig nog niet aan de orde. Maar ook eenvoudige bezoekjes aan een showroom of leverancier staan op een laag pitje. Allemaal voor de eigen veiligheid en die van anderen.

Bestron denkt liever in mogelijkheden dan onmogelijkheden en biedt daarom voor alle kerstpakkettenleveranciers een Online Kerstmarkt waarop alle Bestron kleinhuishoudelijke apparaten te vinden zijn.

Deze Kerstmarkt bestaat uit verschillende sfeervolle kerstkraampjes in een ‘winter wonderland’ welke u het beste bezoekt met een kop warme chocolademelk in de hand en een muts op uw hoofd. Vergeet uw schaatsen niet!

Of bezoek de Bestron Online Kerstmarkt gezellig samen met collega’s, natuurlijk op gepaste afstand via Zoom of Teams. Alles in de Kerstmarkt is handig samengesteld en gegroepeerd op thematiek en/of kleur.

Plaats interessante producten in uw ‘offertemandje’ en vraag met 1 klik offerte aan voor al uw favorieten.

De Bestron Kerstmarkt is 24/7 te bezoeken via: www.bestron.com/xmas

Ga er goed voor zitten en neem uitgebreid de tijd voor elk kerstkraampje.

Wij wensen u zeer veel plezier op de Bestron Online Kerstmarkt!

www.bestron.com/xmas

Overige nieuwsitems